Startdatum | Tijd | Locatie | Opleiding | ||
---|---|---|---|---|---|
21 november 2024 | 18:30 | Online cursus | WRM 28: Het RVV | Meer info | Inschrijven |
03 december 2024 | 18:30 | Online cursus | WRM 52: Lesplan maken | Meer info | Inschrijven |
05 december 2024 | 18:30 | Online cursus | WRM 71: Breindidactiek de basis | Meer info | Inschrijven |
07 januari 2025 | 18:30 | Online cursus | WRM 28: Het RVV | Meer info | Inschrijven |
09 januari 2025 | 18:30 | Online cursus | WRM 52: Lesplan maken | Meer info | Inschrijven |
21 januari 2025 | 18:30 | Online cursus | WRM 26: Coaching en feedback geven | Meer info | Inschrijven |
22 januari 2025 | 09:00 | Nieuwegein | WRM 67: Basisopleiding RIS-instructeur 2.0 | Meer info | Inschrijven |
18 februari 2025 | 18:30 | Online cursus | WRM 28: Het RVV | Meer info | Inschrijven |
20 februari 2025 | 18:30 | Online cursus | WRM 52: Lesplan maken | Meer info | Inschrijven |
17 maart 2025 | 09:00 | Nieuwegein | WRM 68: RIS update 2.0 | Meer info | Inschrijven |
23 april 2025 | 09:00 | Nieuwegein | WRM 67: Basisopleiding RIS-instructeur 2.0 | Meer info | Inschrijven |
02 juli 2025 | 09:00 | Nieuwegein | WRM 68: RIS update 2.0 | Meer info | Inschrijven |
Geen vaste datum | --:-- | Nieuwegein | Fase 3A: Praktijk- en Stagebeoordeling bij IBKI | Meer info | Inschrijven |
Geen vaste datum | --:-- | Nieuwegein | Begeleiding Fase 1B: Rijproef IBKI | Meer info | Inschrijven |
Bij Roy Somer Opleidingen haal je profijt uit meer dan drie decennia aan kennis en ervaring in de rijschoolbranche. Van rijinstructeur tot erkend opleider; wij kennen het vak van binnen en van buiten.
Onze praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat jij direct kunt toepassen wat je leert, zodat je niet alleen groeit in theorie, maar ook in de praktijk.
Onze passie voor educatie en persoonlijke ontwikkeling maakt het verschil, zodat jij als rijinstructeur écht beter wordt in je vak.
Meer weten over Roy SomerOns team staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Wil je direct ons aanbod zien? Klik dan op 'Bekijk cursussen'.